Publikimet e fundit
2 x PRIZA AC, MUND TË KONTROLLOHEN 600W 288Wh Daljet R2 mbajnë rrymë sinusoidale të pamoduluar dhe mund të përdoren...
Rritja e domateve është një aktivitet shumë emocionues. Përveç kënaqësisë së procesit, ai përfiton edhe në formën e shijshme, të shëndetshme dhe...
Në ditët e sotme, bujqësia përdor gjerësisht teknologji të reja dhe pajisje moderne, të cilat janë shumë efikase. Për të mbajtur...
Vilë është një vend i mrekullueshëm për t'u çlodhur me të gjithë familjen. Gjithashtu këtu mund të mblidheni për një kalim kohe të këndshme me miqtë ose të afërmit e ngushtë. te...
"Sistemi Kombëtar i Tenderit Agrare" i lejon Blerësit të kryejnë ankande online nga kompjuteri i tyre, të njihen me ofertat e furnitorëve të shumtë të pavarur dhe të porosisin...
Misri është një nga kulturat më të njohura, jo vetëm për kultivim industrial, por edhe për kultivim në vend. Kalliri i ëmbël mund të zihet...
Ky frut nuk është vetëm i shijshëm, por edhe i pasur me elementë gjurmë të dobishëm. Në fakt, si një kastravec, është pjesë e familjes ...
Artikulli flet për tabletin Samsung Galaxy Tab A7, kupton në detaje cilësinë e ekranit, zërin dhe funksionet e integruara
më shumë
Publikime të njohura

Për

ProOgorod.com është një revistë elektronike në internet mbi bujqësinë për fermerët, sipërmarrësit bujqësorë, kopshtarët dhe vetëm kopshtarët amatorë, rreth traktorëve, traktorëve, aksesorëve, si dhe pajisjeve të tjera bujqësore dhe kopshtarisë.

Këtu do të gjeni rishikime të hollësishme dhe të sinqerta të pajisjeve, këshilla për punimin e tokës, përdorimin e pajisjeve, farat, plehrat, si dhe udhëzime, këshilla për rritjen e rendimenteve të larta dhe kontrollin efektiv të barërave të këqija.

Ju gjithashtu mund të merrni një pjesë personale në zhvillimin e projektit.

Nëse jeni pronar i një modeli të caktuar të një traktori, traktori ose ndonjë makinerie tjetër bujqësore, ose dini, kuptoni ose keni përvojë dhe mund të jepni këshilla të mira për bujqësi të suksesshme, mos kaloni pranë, ju lutemi merrni një çift. minuta nga koha juaj personale dhe ndani në komentet e artikullit përkatës me përvojën dhe vëzhgimet e tyre.

Njohuritë tuaja do të ndihmojnë shumë fillestarë dhe lexues të interesuar të revistës sonë

Na dërgoni pyetjet dhe sugjerimet tuaja në postën tonë dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja:

  • Sinqerisht,
  • Kryeredaktor i projektit ProOgorod.com
  • Petr Onopriychuk
  • E-mail: info@proogorod.com 
Të gjitha Veglat
Adblock
detektor